Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okrossbar

med ett glas rött i din hand,
så tittar du & du tittar rakt fram.
du kan inte se mig mer,
precis som osynligt glas.
som ett kedja runt min hals,
av alla andra hjärtan.
vad gör egentligen ett litet till?




Fri vers av Ovillkorligt
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 18:23



Bookmark and Share


  greajt
bRa
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt