Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att ljuset aldrig brydde sig om oss

det är okej min älskling
om du lämnar mig här & nu,
ett farväl för alltid innan allting tar slut.

det är okej min älskling
jag hatar dig ändå,
för alla gånger du fick mig att sakna dig
& de chanser du aldrig tog.

det är okej min älskling
jag lovar att inte sakna dig mer,
& om jag gråter, gråter jag inte för dig.




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-10 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt