Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändå håller jag fast i din kropp

om jag kunde skulle jag färga dina åskmoln i rött.
jag skulle minnas hur det känns.
om jag kunde skulle jag börja om.
jag skulle inte minnas något alls.

dofter, som tvålen, luktar som någon annan.
den påminner om hur det känns att vara lycklig.
det påminner om hur det känns att vara älskad.
det har bränt sig fast i mitt inre, ensamheten.
när den tuggar på min vävnad blir jag påmind om vem jag är.

men jag vaknar upp utan att veta varför & somnar utan att glömma vad.
sommaren svek mig i år igen. inte konstigt att jag hatar den.
men om nästan ett år får vi le igen, så som vi gjorde. du vet när.
& vi kan glömma kylan & hemskheterna som vinter för med sig.
vi får glömma allt.

men
vilken tur att jag inte minns dig.




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-11 18:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande väl beskriven känsla
2012-07-03

    svarta ängeln
Mörka ensama ord som skriker av känslor...
2011-10-01

    kivu
Fan så bra skrivet. Bra rytm och driv och närvaro.
2011-08-11

  Novemberrus
åh, himla fint och bra skrivet!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt