Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskärvor genom guldregn

målar om mina väggar med rödvin
delar den sista droppen med golvet

ruttnar i blindheten, försöker att få grepp om luften
men snubblar halvvägs och faller.

som avskavt nagellack, blottad och sval.
du har lämnat avtryck i vinden
och varje andetag känns som förvandling.

uppriven; ur ådrorna rinner bara glitter.
suger på mitt förstånd.

så blåser vinden igen,
och golvet känns mindre som hemma.

det är glitter överallt, som blandas med rödvin.
tysta ekon viskar om dig, du är saknad, du saknar.

in i dimman, ut ur ljuset.
genom sorgen, ut i solen.

så håller jag dig i mina armar igen,
och ditt glitter täcker världen.

du är saknad.




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-03 20:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver i mycket vackra bilder
vackert är ditt språk

du berör
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt