Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i denna dag

 

upplev världshjärtat

 

dansa rör dig

upplev glöden

elden

i ditt inre

 

hör rytmen fylla ditt hjärta

 

 

isen

is en

 

andningssjunger under stegen 

 

Valen mjukströmmar

djuptoner

 

klyver

yta

 

ytsprickan

 

 

vattenljuskaskader

 

blomkrona

 

mångfaldigad

 

kristalljus

fyller mina ögon

 

 

hon stiger in i luft

friandas

 

 

isen  i sen sjunger under stegen

solkaskader

 

stjärnjungfrur bär

gniststavar i händer

 

 

hör människa hör klangljusen

fylla ditt hjärta

 

 

azur

är ett vackert namn

 

 

jag dyker

genom ögat 

 

fångas upp av ultramarin

in i djupviolett andning

 

visa mig kärlekens innersta väsen

fräls min hud

 

med

din kärleks händer

 

skölj mina ögon

med

din kärleks händer

 

 

sjung de sånger vilka aldrig

sjungits för mig

 

kärlekens rena flöden

 

 

sjung fridsstilla in i mitt hjärta

 

 

 

azur

är ett vackert namn

 

 

 

i denna dag

upplev världshjärtat




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-14 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser