Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tappat bort mitt svar

Jag tror det var när den sista röken sakta rann ut i tiden som jag förstod,
kanske var det till och med innan det, bara att jag inte ville se.
Hur du sakta viska fram ord som borde vara förbjudna, tre små ord som kan förstöra allting.
Jag var lycklig, vill jag tro.
Innan jag träffade dig och började andas dina andetag.
Men sen ändå är det svårt att hitta ett sånt leende på mig som när du var där. Och även om jag hatar dig så innerligt för dina tre små ord, vill jag inget hellre än att du ska vara här.
Men du försvinner vart än jag tittar,
kanske var du en fantasi påhittad av en påhittad person.




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 19:31



Bookmark and Share


  Katinka VIP
De tre första raderna är super! Bra känsla i dikten.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt