Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

jag blickar ut över skog och mark
månens strålar värmer mig
inom mig finns en instängd fågel som vill komma ut
jag längtar efter att få bli fri!




Fri vers av dulores
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-10-31 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores