Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Långt borta och nära


Varför min evighetslängtan
om kvällen
bortom horisontens
blodröda solnedgång

när morgonens fåglar
letar smulor
efter gårdagens bullfest
i trädgårdshörnet




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-15 11:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Denna eviga längtan... Mycket fina rader detta!!!
2010-02-15

  tom boreland
hörde en fågel på morronen
tankarna gick..........
2010-02-15

    ej medlem längre
härlig text, gillas
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors