Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självklart är dagens hjälte en svenska....vårt blågula hjärta klappar fortfarande för bragden.


Iskalla varma Kalla

Idag
skallar alla ropen
kalla
inget annat får
kallas för någonting annat

en blågul reaktion
reaktor
norrländsk urkraft
med rätt
segervalla

idag
flaggar våran stolta
flagga fana
högst av alla
vad länder kallas

i topp
står det
charlotte kalla

i spåret inget
snack
inget hack
ingen hälsporre
bakefter
framtill inget hinder

endast fridens lejder
för våran
iskalla kalla




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman