Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt levnadsöde är som en godispåse

Ett levnadsöde med en jäkla massa innehåll.. Som en godispåse kan man leta efter bitarna som förgyller eller förpestar.. Beror helt på vilket humör man är på, kanske har man en stackars-mig-dag.. Då är det så jäkla tråkigt och kinkigt och gråter gör man kanske också.. Då kanske man tänker på att mamma ju faktiskt är en missbrukare och ganska stor i käften, när hon fått i sig ett par öl.. Och är ganska otrevlig när vi möter folk ibland.. Eller så kan man dra upp att man blev lämnad av sin man för sin bästa vän.. Ensam med fem ungar och sitta och, buuhuu, det är så synd om mig.. Eller att ekonomin inte alls räcker hela månaden ut och att man får ont i magen för att alla räkningar inte kan bli betalda.. Ja fy, sjutton vad man kan förpesta en del dagar.. Men när man hittar det godaste i påsen, så blir dagarna så mycket lättare, man trallar och sjunger, spexar och har roligt.. Tänk att man ju faktiskt hittade kärleken igen.. En härlig kille som älskar MIG för den jag är, underbart! Eller att man har fött fem friska barn som har vuxit upp till goa människor.. och alla fina vänner, som man kanske inte träffar jätteofta, men som man har så kul med när man väl gör det.. Skrattar och dricker vin och tjatar hela natten.. Ja som sagt.. Ett levnadsöde.. En godispåse..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-16 15:54



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
rejäl godisblandning både surt
och gott
och segt men
kunskap om dom olika sorterna
dom har bara du
i din
"godis påse"
har en jag med:) vill du kolla?
vi kan kanske byta och blanda
tänk villken påse det kan bli :)
2010-02-16

  LassO
suga på karamellen....
2010-02-16

  kråkan VIP
Ja..så sant:) Sällan man hittar en godispåse där alla bitar är goda..om man inte väljer lösgodis såklar..fast då e d ju å fullt med baskeluser.. ska vi kanske vina på lördag föresten? Jag har en plan jag vill berätta:)
2010-02-16

  Andreas Widell
YOOO!! :O

I'm here!!!<3
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish