Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Version

Ge mig dina minuter.

Ge mig allt du inte är.

Ge mig en tanke.

Ge mig ett svar.




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-16 22:15



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Inte mycket begärt.
Men det kan vara väldigt svårt att få ett svar ibland.
Tydligen.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt