Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu börjar jag bli trött


trött

Vacker poesi som blommar i dina öron.
den växer ut ur min mun för att väcka dina innersta lustar.
ge dig den glädje jag aldrig gett mig.

what will I get?




Fri vers av Hannah Norman
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-17 00:21



Bookmark and Share


  Andreas Widell
applåder...
duktigt...
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman