Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan nu och då

du tog min hand
du bar mitt namn

vi färdades fram
sömnlösa
vindslagna
väntade, tålmodigt

en höst som sakta drog ner oss i jorden
varaktigt nedsövda

utan återblick
ett synlöst avtryck




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-17 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP