Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återblick

jag återvänder till vår gata
jag känner av den där sommaren

du återkommer med en varm blick
jag vänder mig om

bryter av nu
känner hur ont det gör

långt efter
vårt första möte




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 18:43



Bookmark and Share


  Emme VIP
Åh vad jag känner igen mig... Bra skrivet!
2010-02-17

  Gunnar Hilén VIP
du är lika våghalsig som jag...varendra plats är inristad...vi är inte kloka som ger oss på sånt här...vi tror liksom inte att vi ska kunna såras efter en viss tid...
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP