Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej!


Regnbågen

Jag gick förbi
Ett svart hål idag
Mitt på gatan
Där det bara låg
Jag försökte se ner
Men kunde ej hitta
Runt i det
Då jag egentligen inte är van vid svarta hål

Jag blev genast nyfiken
på vad detta svarta hål
gjorde där, mitt i gatan
Och varför jag inte kunde se
Dess djup och varför
Bara jag kunde se det
Mitt i gatan
Det kanske inte var något svart hål, egentligen

Där jag nu stod
Mitt i gatan
Konfunderad
Distraherad
Började folk runt mig
Fundera vad jag
Egentligen gjorde
Men det kanske bara var ett svart hål för mig?

Helt plötsligt
Bara sådär
Så rörde hålet på sig
Eller, inom sig
Egentligen
Jag såg regnbågens djup
Och blev helt chockad
För mitt eget svarta hål blev helt plötsligt till för alla




Fri vers (Fri form) av Tenshinhan
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan