Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 18 februari

Vresvinden viner

över gråsuddigt landskap

snöpåfyllningsdag

YM Bohman-10

 

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-18 16:05



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jag vet, jag vet... samma här... går i ide snart...
2010-02-19

  Mr Lindemann VIP
Delar minusgrad



Jag kramar en snöängel

kosmos är en snöboll
2010-02-19

    Bodil Sandberg
samma här ..ja likadant
snöpåfyllning upp till bägarns kant
frejdigt man i näven spottar
och skottar och skottar och skottar
och sen kommer likväl mera snö
NÄR ska det bli vårvär och tö!?


applause för din snygga haiku!!!
2010-02-19

  tom boreland
och jag bär
ved
2010-02-18

  Gunnel Eriksson VIP
Vresvind nytt bra ord!
Vrestall har jag hört talas om.
Fin haiku!
2010-02-18

  Monika A Mirsch VIP
vresvinden var det för vresiga snöskottare och andra som vill ut - fin haiku
2010-02-18

    ej medlem längre
Japp! det vräker ner här i Örebro oxå nu...igen!
Det är så man får hjärnblödning snart!:(
Men jättefint haikuar du om det:)
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER