Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTSIKTEN BRYTER ISEN

'Står på högsta utsikten i livets utkant men ändå
framkant frågar mig själv ofta hur jag mår svaren
jag får är att jag inte mår bra ,

varje dag

viljan att må bättre finns men livsenergin bryter
isen i mina fotspår varje dag och smärtan står på
menyn var dag men jag står ut det är det viktigaste,

det jag nu vill säga
är att jag mår

bra




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-18 16:05



Bookmark and Share


  anits VIP
En text som andas framtidstro och förhoppning
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen