Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

druiden

månen lyser på stencirklen på kulltoppen
där inne knäböjer en druid och ber
han vet att hans liv snart ska ta slut
så kommer dagen
solen blänker på stenarna
där inne ligger druiden
han andas inte mer.




Fri vers av dulores
Läst 222 gånger
Publicerad 2005-11-01 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores