Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fina du

hämtar upp andetaget
ser dina vana steg

här finns skuggorna
som varaktigt lever inom mig

en dag till utan dina lunkande steg
vad vore framtiden

jag andas din närvaro
jag känner din närvaro

som sakta väcker varje morgon till liv
jag ropar med glädje

att du min fina
får mina dagar att vara vid liv




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-18 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker OM!
2010-02-18

  Emme VIP
Jättefint skrivet!
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP