Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök

våra ytor
nuddar vid varann

våra små försök
att väcka

så slocknar solen
och återvänder

där allt en gång föddes




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-18 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP