Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

torkar av bordet, plockar in disken
gästerna har gått hem.

radion spelar vår sång
jag ler lite

minns dina skratt
hur du satt och såg på mig

dina barn sover
han står och diskar
han som du har gift dig med

du sitter i soffan och väntar
snart kommer han att misshandla dig, igen.

varför!
varför fick jag inte älska dig.




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-18 23:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jääääävlars ! Bra..grymt bra !
2010-03-15

  Emme VIP
Den här berör.. Känner igen "Varför fick jag inte älska dig"
Bra skrivet!
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP