Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talar för mej själv - självinsikt

vi fritänkande
är väldigt trångsynta
- vad gäller de fördomsfulla




Fri vers av sol
Läst 488 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-19 09:18



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Självinsikt ja! Och finurligt beskrivet=)
2010-07-20

  LassO
oerhört sant, bokmärker den ;=)
2010-06-02

  Anders P VIP
lätt att bli självgod, och då är man inte längre någon fritänkare
2010-02-19

  Carola Zettergren
Mmm.. så sant!
2010-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet.
De som talar om tolerans är oftast de mest intoleranta och deras intolerans riktar sig ofta mot oss intoleranta.
Själv är jag intolerant och stolt över det.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol