Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underverk

när förnuftet somnar
- skapas under




Övriga genrer (Aforism) av sol
Läst 569 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-19 09:41



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna!
2016-03-03

  Anders P VIP
härligt men farligt:-)
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol