Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Ett absurt experiment! Kanske fel forum... Viktigt att man läser HELA texten!




You scream everytime you die, bitch


Shut the fuck up!!

Fucking ****!
 
Who the fuck is driving a ****?

WAIT!!

Shit!!

Ooooaaashh… WHAT?

Fuck you! Fuck you!

SHUT UP!!!

OOAAAAAH!! NOOO!!

This one is gonna kill you, fucker!

Shhi..   NOOOO!!! FUCK THIS WHORE!!!!

Oh! YEAH!!

Double! Triple!! Shut the fuck up!!!! AAArgh!
Fuck you!

BITCH!!

FUCKED!

Like a fuck too! SHIT!

Oooh! Fuck that!!

Fuck! Fuck! Fuck! Fuck you, **** **!

Shut the fuck up!!

Go and fist yourself!

Oohh! Damnit!!

Fucking swooord!!!

Check your face, motherFUCKER!!!

WHAT!!!!

Fuck you! Shut the fuck up! You suck!

(You… you scream everytime you die, bitch)
Shut the fuck up, fag!!

(Why don’t you scream some more, bitch?)
Shut up! Your name is **** **** **! Shut the fuck up!

(Can’t believe vee **** **)
veee veee if vee wee… SHUT UP!!!

What the fuck!?

Double kill! Triple kill!! TRIPLE!!!
Oh, Fuck you!!

What the fuck!?

Your back, your back, your back. Your back, you fucking moron!!

Oh, what the fuck is this!!?

Fuck you.

YES! DOUBLE! YES!

Shit!

FUCK!!

… this shit!

NOOOAAAAAAAARRGGH!!!!!!!!!

I HATE IT!! FUCK! GOD!!

What the fuck?

What? FUCKING BLUE SCREEN!! STAND-BY BITCH!!!

FUCK!!

Fuck this…. Fr ***  my…!

AAAAAAAAHH!!!!

Fuck this SHIT!!

I BLACKED OUT!?? WHAT THE…!!?

Fuck! Fuck this shit!!

OOOOOAAAAAA!!

FUCK YOU!! FUCK YOU!!!!

FUCKING **** PIECE OF ***!

OOOAAAA!!

OOOAAAA!!   OOOOOAAAAAA!! FUCK!!

THE FUCK IS DEAD!!!!

 

***************************************************

Skrev ner vad en kille sitter och skriker framför sin dator när han spelar ett datorspel. * indikerar svårighet att tyda orden. Meningarna inom parantes är datorn (!) som svarar. 

Kan läsas men bör - nej måste! - höras.  Originalet kan ses och höras på:

http://www.youtube.com/watch?v=jlmDVL5loYI




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 634 gånger
Publicerad 2005-11-01 23:38



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
haha, kollade filmen och den finns kvar.
2013-01-03

  Almagrundet
Kommentar till kommentarerna nedan:
Tanken var ju att se hur man uppfattar detta flödesutbrott av raseri i en skriven text, och därmed försöka att lyfta något helt absurt ytterligare en nivå.

Har sett en del utbrott framför datorerna, men den här killen toppar allt! Finns diagnosen "datorpsykos"? :)
2005-11-02

  Cris
Ha ha ha!! Ja jösses, nu visste jag ju att det fanns ljud så jag läste och jaha! vad blir det av detta då. Annars hade jag nog undrat vad sjutton detta var för fucking skit!
Och den måste höras och SES, sicken kille.... väldigt inne i sitt spel.
Kul! med lite annorlunda idér här
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet