Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver kommentaren här istället


Sikta mot Hjärnorna

Jo, jag känner igen mej
och visst är det underhållande
när man tänker med kuken
och det gör jag ofta




Fri vers av Akke
Läst 232 gånger
Publicerad 2010-04-22 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke