Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

 

Jag vet inte längre vad jag söker

så lite

din varma andedräkt
som smeker min kind

lite trevande

närhet mot min hud
för att jaga bort ensamheten

endast detta

ljuset i dina ögon
reflekterar min sårbarhet




Fri vers av Piann VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-19 18:28



Bookmark and Share


  stig wikman
Läckert Piann.
LOVE YOU .
KRAM.
2013-05-11

  Carola Zettergren
I sårbarheten finns mycket.. innerligt vackert och ömsint det här! Stor applåd!!!
2010-02-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket skirt vackert
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP