Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulvriserad känsla inburad i min bröstkorg [Ta dig ut]



Forcera.
fingermålningsliknande papperskladdsark
utan bläck.

Blyerts. Sudd
ånger   ( -r + st)





Frånvarande närvaro
Du sitter i mina
glädjerop
Fyller upp




Väntan
som ärrvävnad i
min tinning
spills jag ut
över linoleumgolv

Vibrerar till stillhet




Hänger skelettliknande
bilder framför ögon
Ledande till
förödelse kallar det
lycka

Inte min




Stumfilmsvisning
framför blinda

Fantasi





-



Glömmer bort då och då
varför det svider
när du går förbi


 

 

 

 

 

 










 

 

Nu minns jag






















Fri vers av *Camilla*
Läst 602 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-02-19 18:55



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Bra,
jag är lite extra blödig
för tvärtombeskrivningar.

Härligt härligt!
2010-03-29

  blaite
Cool...
2010-02-21

  Yrre VIP
Mycket bra, bildrikt och fullt av känslor!
2010-02-20

  Andreas Widell
:/
<3 puss
2010-02-20

  Gunnar Odhner
Kroppen minns och sedan hinner tanken ikapp.
Många fina rader. Gillar särskilt 'Du sitter i mina/glädjerop/Fyller upp' och 'väntan som ärrvävnad'.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*