Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla drömmen vid liv.

Kan jag
beveka

ditt hjärta
ditt inre

låta ljus
möta ljus

låta mörker
låta smärta



kom

dansa med
mig

låt oss
föras

förföras

av musikens
trolska drömmande

toner

låt vårt
inre

mötas
omfamnas

som två
mjuka nallars

famntag.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 19:29



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Så fint.
Så mjukt.
Så bra.
:)
2010-02-19

  Blidsberg
Jag dansar gärna med dej. :D
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e