Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon som skulle kunna föda för ett crepejärn ( systrahymn)



man lär sej med tiden
se smärtan som en lillasyster
och den ingrodda ömheten
som ett livsverk
jag står mej på det nu
säger hon
som skulle kunna föda
för ett crepejärn
för en tusengånger ihopknövlad uppriktighet
i en darrig hand
för blommiga badkläder
till sorgen















Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 547 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-19 21:39



Bookmark and Share


  queenia
skönjer sådan dyrbar livsvisdom i dina ord.. som är svår att finna annars...
2010-11-01

    Amor vincit omnia
Sagolikt och kärleksfullt. BRA!
2010-06-02

  Mikael Lövkvist
Outgrundligt vackert betraktat.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna