Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort och konsist


Jag undrar...

Är det bara en förkylning
eller mitt brustna hjärta
som rosslar i bröstet?




Fri vers av Elvi
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 22:21



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Brustet hjärta smärtar mer...
Kort men fint.
Gillar!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elvi
Elvi