Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan rim och reson


Det är så obegripligt och ofantligt sorgligt

Och jag saknar ord




Fri vers (Fri form) av Elvi
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-30 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men livet går vidare

:)


2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elvi
Elvi