Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det får räcka nu

Jag är så trött
på dessa eviga charader
om och om
och det enda som skiljer
ett parti från det nästa
är motspelarna av
största variation med
mer eller mindre potential
men alltid lika
Otillfredsställande

Det får räcka nu
från och med idag
kommer jag sitta
med benen i vackert kors




Fri vers av Elvi
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elvi
Elvi