Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då var det sagt

Om vi säger så här
Jag säger inte att jag ångrar
Att jag sa det jag sa

Men jag säger att det du sa
När jag sa vad jag sa
Var inte det jag ville att du skulle
Säga

Ska vi säga så?




Fri vers (Fri form) av Elvi
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elvi
Elvi