Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Vakuum

Kärlekens vakuum är ingen tomhet

Det är den obesvarade längtan att fyllas

Av något annat än syre




Fri vers (Fri form) av Nilon
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-19 22:58



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oj vad fint! Bokmärks.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon