Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

我々馬鹿して

Jag tittar i en spegel & låter blicken falla ner.
Vi skiter i vår saga,
den är ändå ingenting att ha.
Dina ord blåser mig ur balans,
en slags torrhet, en kyla
& jag saknar något som aldrig fanns.

Ett idiotiskt påstående, en avslagen öl.
Vi vandrar med stjärnor & du smakar så gott.
Socker röda läppar följer min hals,
Jag andas igen, vi andas tillsammans.
& bara för en sekund, så slutar allt snurra.

Du vet jag sprang många hundra mil,
för bubblor & musik.
En absurd ignorans, ett kortspel utan vinnare.
Vi är fast i evigheten, men bara i ett ögonblick,
så är allt helt tyst, & splittret är bortom våran blick.

Skit i alla löften, det spelar ingen roll nu längre.




Fri vers av Ovillkorligt
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 23:19



Bookmark and Share


  infantsgame
"jag saknar något som aldrig fanns"

Hjälp mig, vad bra det är :D
2010-03-12

  lodjuret/seglare VIP
vad bryr väl jag mig om poesi, det här verkar ändå vara något annat, något sådant där känslosamt annat som kan vara svårt att placera i bokhyllan men som ändå återfinns just där, eller för den delen på bordet bredvid sängen, bredvid klockradion, mellan blocket, pennan och glaset med sömnpulver i
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt