Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodrama

Bara för en sista gång,
låt oss vara idioter.

En smaksatt känsla,
droppar ner mot marken.

Här finns bara lögner,
av iskall tragedi.

Vi har förbrukat våran tid.




Fri vers (Fri form) av Ovillkorligt
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt