Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FESTEN I ÅRSTA IKVÄLL



Till alla er som är på festen i årsta hoppas ni får jätteroligt
vädrets makter känns oöverstigliga för mig att ta sig ditt
ikväll bussar och tåg är ju en del inställda eller försenade
och jag känner att min reumatism värker i kroppen men jag
önskar att jag kunde deltagit är ju så nyfiken på alla människor
bakom orden och poesin

jag hoppas ni får en underbar kväll




Fri vers av Fånga dagen
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 19:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Tack ska du ha, det var en trevlig kväll, men många kände som du, att vädrets makter var oöverstigliga, och uteblev! Och jag fick inte läsa förrän ett på natten! men annars var det bra, och mycket väl ordnat.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen