Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNK ATT FÅ VAKNA MED DIG

Tänk att få vakna med dig jag
väntat ett halvt liv på känna din
nakna hud ,

emot mig

din kyss mot min nacke och jag
ryser av välbehag och lust tänk
att få ha dig

nära mig

dina ögon ser in i mina varje dag
dom glittrar utav kärleken närdu
ser på mig tänk att få möta dina
ögon så,

varje dag

mina drömmars man var finns du i
denna värld jag sitter och väntar
på dig för jag har mina fantasier
att leva på
att bygga,

kärlek med

låt kärleken vara hela livet lång
det är så jag vill ha min kärlek du
tillsammans med mig där vi bygger
kärleksruset tillsammans likt broar
förenas vi mitt,

på bron




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-21 00:09



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar framtidstro o glädje!
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen