Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo för ett avstamp på botten ...




Nedmontering

 

 

Avklädd

leder vidare

större, bättre

Viktigt

för oss, andra, alla

 

Känner?

 

Knappast alls!

 

Livsgnista

Stärker, fyller liv

tänder eldar

spektra utvidgas

glitter, paljetter, dekorationer

stark kulörharmoni

 

Lätt?

 

Skojar du?

 

Varje steg

blodsmak

hjärtklappning

ångestsvettningar

 

Romantiskt?

 

Knappast!

 

Kärlek kämpar

överlevnad

Hoppet finns

Bevaras

Omhuldas

 

Roligt?

 

Skulle inte tro det!

 

... det ska komma andra tider ...

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anna*
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 03:14



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra och förmodligen realistisk lägesrapport!
Utmärkt med de korta raderna och distinkta orden.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*