Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om universum


Snön yr kallt
och jag undrar
om universum ser
till de svaga.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 14:31



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Elisabeth!

Kanske bara en blid betraktan från det hållet. Men vi människor kanske kan. Hälsar vännen Fredrik
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP