Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 


min vackra hollywodfilm

vem fan omredigerade

min vackra hollywodfilm 

Jag hade ju bestämt att jag skulle vakna av dina fingertoppar

mot maghuden!
och mina bröst i morgonljuset
och vara sådär älskad

- gomorrn vackra kvinna; din röst
och ögonen som försökte ta in hela mej
hade livsvisdom och trygghet igen
inte påsar

DUSKULLEJUSKRIKAVAKNAÄLSKLING

DETVARBARAENMARDRÖM
-men skräckfönstret stirrar full av svartsjuka fantasier - istället

mina bröst och min mage

ligger ensamma med mej

precis
mitt i
fucking
verkligheten









Fri vers av sol
Läst 893 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-01 16:59



Bookmark and Share


    pladask
det förvånar mig att ingen kommenterat denna tidigare. drömmen om det perfekta livet som vi fått från filmer och tv kontra den kalla hårda verkligheten. hur ska vi någonsin kunna bli nöjda, när vi får våra ideal från välregisserade filmer där allt är perfekt?
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol