Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÖKEN VINTERSKRUD



En kall vintervit promenad längs sjöns
sköna vackra vinterskrud skrider fram
och ljus ar upp vårat öga full av,

lyster stund

fröken vinter står stadig vacker
vintervit hon håller hov förvåra
sinnen och lockar kameran fram,

i våran hand

bevarade ögonblick tills fröken vår
vill komma och tina snön bort och
värma våra kalla lemmar och vända,

blicken upp

till fröken

sol




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-21 17:03



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så vackert skrivet - i väntan och längtan till den efterlängtade våren ... och solen!!! APPLÅD!
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen