Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greppet




snöstjärnorna faller mjukt
genom mörkret

en människa ska orka
hålla uppe en hel värld

både dag och natt




Fri vers av Rachel Roth
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 23:25



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, det är väl både sant och falskt: varje människa har sin del och är viktig, men den som håller uppe allt är Abrahams, Isaks och Jakobs Gud
2010-02-22

    Jnåt
vackert. men vi är fler än en.
2010-02-21

    ej medlem längre
snyggt! en människa får ta hjälp av stjärnornas gnistrande uddar...
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth