Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt kalla väder.




Kyla

Jag huttrar och jag fryser

min näsa den är blå

på himlen solen lyser

men jag har svårt att gå

 

Så kallt , så kallt i luften

min luft den blir till is

att gå blir riktigt tufft men

nu är jag framme lyckligtvis

 

Nu vill jag inte mer....

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP