Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

randen

 

 

I

 

varje gryning

 

 

skrudar jag mig

till brud

 

 

i varje

 

 

älskade

 

 

du såg aldrig randen

 

 

 

i dagen

 

rann den

ur

 

 

 

min hud vissnar




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-22 11:50



Bookmark and Share


  Anders Perols
Snyggt.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser