Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik

Förintelse andas snövita ord.

Vacker, skör, outgrundlig.

Inget vet hur hon tänker.

Röda läppar kysser kind efter kind.

Om & om igen.

"500 i timmen"

Ingen tvekar, ingen har råd.

Alla slickar sina läppar.

Man jagar det dem inte kan få.

Men vad händer när bytet är fångat?

En stor sten, en damm & en plastpåse.

Ser andas hon inte igen.








Fri vers av Ovillkorligt
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ovillkorligt
Ovillkorligt