Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måndagskyla

bussen var sen igen
som den alltid är när det är som kallast
och värmen på bussen var avstängd

skolan var grå igen
som den alltid är när det är måndag
och värmen på skolan var avstängd

svenskan var tråkig igen
som den alltid är när man vill skriva
och värmen i klassrummet var avstängd

korridorerna var trånga igen
som de alltid är när det är lunchtid
och värmen i mitt hjärta var avstängd




Fri vers (Fri form) av nånannanstans
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nånannanstans
nånannanstans