Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blicken i marken

kom ihåg mig när du går
minns mina tårar
minns mina sår
minns hur mina ögon såg
rätt igenom dig
hur jag såg ner på mina slitna skor
och aldrig mötte andra ögon

kom ihåg mig när du går
minns alla tårar
minns varje år
av obesvarat förakt och
en blick som inte hade modet att lyftas




Fri vers (Fri form) av nånannanstans
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 20:06



Bookmark and Share


  sellout
tycker om! bra skrivet.
2010-03-01

  Mr Lindemann VIP
Att lyfta sin blick
då man av den andre, enbart föraktet fick

i saknad av en självkänsla på flykt
ses så endast den andres ändalykt
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

nånannanstans
nånannanstans