Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan våra ögon




mellan våra ögon, kristallklar

diamant, stark som en väv



spunnen av spindeln

inget, tycks bryta igenom den där



allt, går på dess väg

solid och böjbar är den



en bro i natten

en upplyst gång under snön



en asfaltsväg, svart

gnistrande månväg av kristall



guldeld, mellan våra ögon

hjärtan av silver, på en tråd av gräs



vacker, osmältbar

smälter, i dess sken



en sol, mellan våra ögon

är vår kärleks

väg











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-23 12:18



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Otroligt fin och stämningsfull! Applåder!
2010-03-03

  issac.a.m
vackert skrivet...
2010-02-24

  stenen/ Yv Ericsson
mycket fint.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP