Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkan




smeker din hud när du sover

kliar din arm, din hand

är så vacker,




i gryningsljuset

eldar minner om vulkaner,

magma som var

smält sten




som ett berg fast,

rörlig

vibrerande,



ön, kom till mig


eruptera








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-23 12:51



Bookmark and Share


  firefire
snyggt!
2010-02-25

  T.R Ekman
Som en härlig drejad skål...
2010-02-24

  stenen/ Yv Ericsson
fint!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP